četvrtak, 24. veljače 2011.

nema me do daljnjega :((

Evo se javljam iz internet caffea i pisem dok mi vrijeme još nije isteklo. Kao što naslov kaže nema me do daljnjega pa neću moći komentirati,pratiti vaše blogove kao i objavljivati svoje radove nakita kojih se nagomilalo. Razlog? Pa recimo da sam se vratila u ono vrijeme kad nije bilo interneta,telefona i televizije..... :((
 Eto teška srca ovo priznajem i pišem. Kad ću opet bit sa vama i kad ćete ponovo vidjet moje radove,teško je reći ;-(  a decoupage kao i internet će morat pričekat malo da nekažem neka bolja vrimena.

Ostanite mi i dalje vrijedne i marljive da imam  šta čitat i komentirat kad se vratim u 21.stoljeće.

Pozdrav,Tina

petak, 18. veljače 2011.

Vila

Jučerašnji dan mi prošao kreativno,ja i mama smo cijelo popodne radile decoupage na platnu,i tako je nastala ova vila. Materjal: platno,decoupage papir i akrilne boje.

Platno sam prvo prešla JUB bojom x2,zatim ljepilo a papir sam morala namočit u vodu da bi ga mogla ljepit. I nakon toga je išlo sjenčanje sa bojama. Ima još jedna slika al to ostavljam za drugi dan jer treba još mrvicu dorade. Ovakvih motiva imam jos nekoliko i traže velika platna ili kaširani karton.

                                                    

Reader from Nepal and Sweden please leave a comment sometime.

subota, 12. veljače 2011.

Giveaway kod Ville Loredane

Evo i mene i to žurnim korakom pišem post dok još nije kasno za sudjelovanje u romantičnom giveawaju koji je organizira Villa Loredana Uključite se dok još možete.






Nadam se da ovaj giveaway ide za Split...

A sad me skužajte jer je u Splitu počelo ludilo,slavi se 100 godina HAJDUKA  kiti se balkon,ulaz,prozori a sutra počima ona prava fešta kakvu samo Splićani znaju napravit!

četvrtak, 10. veljače 2011.

Tulipani za Edu

Jučer smo se ja i Eda našle na kavici. Kako Eda voli tulipane tako sam joj napravila i ovu kutijicu sa motivom tulipana. Prvi put kad smo se upoznale prije 3-4 mjeseca isto sam joj htjela napravit kutijicu sa tulipanima ali tad nisam imala dovoljno veliku kutiju pa sam na onu malu stavila ljubičice. U kutijici se nalazi i par salvetica...

A moja je mama za  Edu uzela prave tulipane koje nažalost nisam slikala. Sad pravi tulipani krase prozorsku dasku u Edinom domu a kutijica je vjerujem već našla svoje mjesto.










Ali ja i Eda se opet nismo slikale,evo što je zaboravljivost..... Ali to ćemo nadoknadit jer ćemo se ja i Eda opet ubrzo vidjet!                                          

petak, 4. veljače 2011.

prije godinu dana....

Točno jučer prije godinu dana pokrenula sam svoj blog. Kraj mene je bila prijateljica koja mi je bila podrška i uz Željaninu pomoć i savjete počela sam stvarati blog. Sjećate li se kako je prvo izgledao?

Ovako je bio prvi izgled bloga:






Poslje je bio malo drugačiji:





A danas je takav kakav je: čipka,perlice,cvjeće,sve šta volim. Kad sam stavila novu pozadinu tj.ovu koja je tu najduže vremena moja mama je bila najsretnija,kaže kako joj se onaj damask izgled nije sviđao i kako je bio neprivlačan.

Nije bilo nimalo lako,poznavala sam samo Kaću,Lindu,Iris,Izzy,Biljanu,Mare, a poslje sam upoznala još veći broj kreativaca i blogova čiji sam vjerni pratitelj i čitatelj.

Od 3.2.-4.2.2011. blog je pogledalo 13.794 posjetitelja.

Najviše pročitanih postova po broju prikaza:

1.Šablone
2.napokon...novi radovi
3.Božićni radovi
4.Poklon za sestru
5.Adventski vijenci

TOP 4 komentiranih postova:

1.Mala škrinjica (24 komentara,rekord u prvoj godini!)
2.Gift for Eda (20)
Slike mog cvijeća (20)
3.Adventski vijenci  (18)
Kutijica sa motivom ruže (18)
Tacna za frizerku Sandru  (18)
4.Kvar uklonjen,blog siguran (17)

Najslabije čitani i komenentirani:

-Slike Splita,blog igre i blog nagrade,....

Tko me sve čita od samog pokretanja bloga?

1.Hrvatska 9.140
2.Srbija
3.BiH
4.USA
5.Grčka
6.Španjolska
7.Slovenija
8.Poljska
9.Rusija
10.Portugal


Prva i najteža godina bloganja je iza mene.Od nedostaka inspiracije,upada virusa na blog i svih ostalih manjih problema.  Nadam se da će svaka sljedeća biti sve lakša što se tiće pisanja postova,bloganja i sl. Jedino što nisam imala na blogu,a to planiram u skorije vrijeme je giveaway! Ali o tome u sljedećim postovima,koji će uskoro biti na blogu!

Hvala vam što me pratite,čitate i komentirate,svaki vas komentar mi puno znaći i veliki je poticaj za dalje.
Veliki zagrljaj i pusa  svim mojim sljedbenicima i čitateljima.
Vaša Tina

srijeda, 2. veljače 2011.

nagrade :)

Dobila sam ove dvije prekrasne nagrade koje su mi dodjelile Sanja  Melanzana drage moje od srca vam zahvaljujem još jednom na nagradi!4 je moj sretan broj!  A vjetar u leđa ide sljedećim blogovima:

Nena

Izzy

ina-1000 ideja

Kao igra






a sljedeća nagrada ide:

Danijelin kutak
Decor Mamma
Saraarte
Eda





Drage moje uživajte i ovu nagradu prosljedite dalje!

utorak, 1. veljače 2011.

kad imate sestru tinejđericu....

Prošle srijede smo slavili sestrin 15ti rođendan! Kako vrijeme prolazi,ja još nemogu vjerovat da će na jesen bit srednjoškolka. Sad je u fazi kad su joj crno i kosturi IN a do prije godinu,godinu i pol ih nije mogla smislit. I tako već od nove školske godine ima torbu sa kosturima,drugu je dobila za Božić a sad za rođendan se zna šta je htjela: bilo šta šta ima veze sa lubanjama,kosturima i tome sl. Ali u duši je još jedna velika maza,naša mala djevojčica.
Između mene  i sestre je 14 godina 3 mjeseca,1 dan,4sata i 30 minuta razlike! Tek sad vidim koliko sam ostarila u ovih 15 godina :((

Ovo je jedan mali dio školskih,modnih i kozmetičkih dodataka,a koliko će je ta faza držat,vidjet ćemo. I naravno,moram vam pokazat kako smo ukrasili tortu!



















Tortu smo zajedno ukrašavale,Barbara mi je dodavala bombone a ja sam radila ove malene cvjetiće i brojku 15 na torti.




                                             



Toliko za sada od mene,do sljedećeg posta,
Lijep pozdrav,Tina