petak, 14. listopada 2011.

jesenski swap

Kada je e-sidora objavila swap parove,ni slutila nisam da će moja swap partnerica biti jedna mlada,draga,kreativna studentica Olija koja ima prekrasne radove. U početku nisam bila sigurna što se tiće same prijave a najveću glavobolju mi je zadavala pomisao na sliku,crtež ili kolaž  s temom jeseni. Bez aparata,tako nešto nije dolazilo u obzir. Crtatnje ili kolaž? Nijedno nije bilo od opcija. A čestitka? Naravno da može,kaže Isidora. I tako sam se uključila u swap. U jednoj od mojih bilježnica bilo je nekoliko crteža s motivom lista a ja sam ih odlučila kopirat,stavit na hamer papir da mi budu šablone za čestitke. Imala sam zlatno-žuti foto papir,smeđi hamer je bio naknadno kupljen. Moj dio swpa je već bio gotov. Još bilježnica i jedan kuhinjski predmet.... I swap je poslan!


Nažalost,drvena žlica nije preživila put u komadu :(

A meni je od olije stigao oavaj prekrasan paketić u bijeloj papirnatoj vrećici sa malim crvenim ružicama! A unutar vrećice bila je: ručno rađena bilježnica,slika,bočica za začine a u njoj poruka koju mi je sve ovo vrijeme čuvao ježić iglić :)


 
Zahvaljujem mojoj swap partnerici što mi je dala dozvolu da iste slike stavim i na svoj blog jer sam i dalje bez aparata :(

Toliko za sada od mene. Do sljedećeg tipkanja
LP;Tina                                  

Broj komentara: 6:

  1. Uzivala sam u swapu i izradi poklona. Hvala ti na krasnom paketu i lijepim rijecima.
    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  2. HI Tina,
    I sent your package out two days ago? Was it not the right address?
    Hugz, Z

    OdgovoriIzbriši
  3. prava jesenska inspiracija! bravo cure!

    OdgovoriIzbriši
  4. Radovi su prelepi, a tek koliko radosti nam donose!

    OdgovoriIzbriši
  5. These are lovely! So sweet! Have a beautiful week ahead, Kellie xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Hi Tina,
    I had some trouble with the translator, but it looks like you have some gorgeous treasure from a wonderful swap. Love the journal paper and treasures. Just lovely as always my friend.

    Thank you for stopping by to visit and your kind words about my newest spoons. It means so much coming from you and your talents.

    Have a wonderful Sunday.
    XO Celestina Marie

    OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment