utorak, 18. listopada 2011.

vjetrenjače i priča o zaboravljenom blogu

Koliko je zabavno i jednostavno raditi ove vjetrenjače nisam ni znala dok nisam vidjela tutorial od Izzy.

I počela sam prvo raditi vjetrenjače na običnom bijelom kopirnom papiru prije nego sam se dala u pravu i ozbiljniju izradu vjetrenjača koje čine dio jednog malog-velikog poklona o kojem ću vam pisati u jednom od sljedećih postova.

I tako sam slučajno našla ova dva papira,šarena na pruge,i sa šarenim i šljokastim točkicama. Znate ono,idete kupit jedno,pa uzmete drugo? E,to se meni dogodilo!

I tako su nastale ove vjetrenjače kao dio poklona. Ima ih 8.

                                                   
                                                 

Za izradu vjetrenjača koristila sam slamke za koktel koje nije bilo lako naći jer sam trazila jako široke slamke od 10mm i uspjela sam ih naći u dućanu za opremanje ugostiteljstva. Osim toga trebale su mi i pribadaće koje sa iglom neće izaći kroz drugu stranu,već koje će ostat sa unutranje. Dakle,trebale su mi "glavate" pribadaće. I dođem u papirnicu i kažem što tražim a prodavačica mi nudi sve šta ima i ovakve u zlatnoj boji ali meni trebaju baš šarene! Molim vas,dali možete pogledat ima te li šarene ovakve?? Mislim baš ovakve tražim,ali ako imate šarene,spasili bi me! I prodavačica se popela na ljestve i na polici našla šarene glavate pribadaće!



Krajeve sam ljepila sa hot gun,probušila papir pribadaćom i samo ih spojila na slamku.

U tijeku su 2 giveawaya : A-nakit ima prekrasan internacionalni giveaway a ja se borim za naušnice i nadam se da ću ih osvojiti! Drugi giveaway je kod blogrice Ane koja slavi prvi blog rođendan a daruje vas sa kistovima ili sjenilima Sigma (ovisno što biste željeli osvojiti)

A kakve veze imaju vjetrenjače sa mojim nažalost,zaboravljenim blogom? Otkako sam promjenila naziv bloga  iz Tinin kreativni kutak u Dalmatina art,sve je manje blogera i posjetitelja na mom blogu :((

Posjete i broj komentara se drastično smanjio pa se u cijeloj blogerskoj zajednici osjećam usamljeno,tužno i napušteno i imam osjećaj da se borim sa vjetrenjačama. Iako sam ostavila poruku da sam promjenila naziv bloga,nadala sam se da ćete me posjetit. I još se uvijek tomu nadam. Zar vam ne nedostajem?

Do sljedećeg tipkanja
LP;Tina

Broj komentara: 17:

  1. a da, evo ja ažurirala, i sad si mi uvijek na oku...he he
    Ove vjetrenjaće su super. Ponekad se moramo stvarno namučiti da dođemo do onoga što nam treba, tako i ja još uvijek tražim pelir papir kog nigdje nema, a možda ga jednom nađem he he
    pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. Looks like a lot of fun! Enjoy the gorgeous day, Kellie xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Da mi nisi ostavila komentar ne bih znala da imaš novi blog. Nemoj biti tužna, blog ti je prekrasan, sviđa mi se boja i ružice, baš je elegantan i chic!
    Vjetrenjače su jako lijepe, drago mi je da si ih počela raditi.

    Hvala na lijepim komentarima, pusa!

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Tina, ja sam tek sad skužila da si promijenila naziv bloga i to sasvim slučajno.I sad sam promijenila i adresu tvog bloga da te dalje mogu redovito pratiti.Nemoj bit tužna, vratit će se posjetitelji i komentari. Pozz.

    OdgovoriIzbriši
  5. gg hvala ti na posjeti
    kellie tnx for stop by
    zondra-blog je ostao isti po svemu,jedino što se mjenjalo je naziv bloga

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš su ti dobre ove vjetrenjače, vesele i šarene,
    ma daj pa nisi ti zaboravljena :)

    OdgovoriIzbriši
  7. otkako sam promjenila naziv bloga,čini mi se da jesam. i sta mije ovo sad sa mojim komentraima? izbacilo me nekoliko puta,sami neki errori i nigdje komentara a sad ih ima 2 dupla :(

    OdgovoriIzbriši
  8. pa jednom i najjači vjetrovi moraju stati. nedaj se tina!

    OdgovoriIzbriši
  9. Savršeno si napravila vetrenjače, jedva čekam da vidim konačan rad.
    A pribadače baš takve imam, eh da si znala da se prodavačica ne muči:)

    OdgovoriIzbriši
  10. EEi, pa jako lijep blog imaš. Predivne vjetrenjače. Mene je davno mama naučila raditi ih, ali vidiš ti si me na to podsjetila! :D Pratim te! Divan blog :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlične su, ja ih isto volim raditi, kad izgledaju tako razigrano i šareno. Papir je super!
    A što se tiče postova, sada sam baš išla pogledati u blogger i zadnji post koji imam od tebe je onaj o zveckalicama i kada kliknem na njega kaže mi da je blog Tinin kreativni kutak uklonjen, iako mi ime bloga prikazuje Dalmatina Art. Pretpostavljam da si nakon tog posta mjenjala ime.
    Sad sam te prestala pratiti i onda te ispočetka dodala u popis blogova i sad vidim i nove postove. Pretpostavljam da te tvoji pratitelji ne posjećuju jer ne dobivaju obavijet o novim postovima kao što ja nisam i da bi svi trebali napraviti ovaj "refresh" koji sam ja napravila. Šaljem ti screenshot na mail, da skužiš o čemu pričam :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Jaooo... kako sam ove vetrenjace davno videla, skoro da sam ih zaboravila, a tako sam ih volela kada sam bila mala :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hi Tina,
    Oh your pinwheels are darling. Such pretty colors. Your talents amaze every time.

    Hugs and blessings be yours,
    Celestina Marie

    OdgovoriIzbriši
  14. Vjetrenjače su preslatkeeeee! Moram to probati!
    I nisam te zaboravila :)
    A sad trčim na giveawaye!

    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  15. hej hej draga, super su ti ove vjetrenjače, hvala na linku! :D

    OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment