petak, 18. studenoga 2011.

Tražim lampice za bor koje sviraju

Drage moje kreativke!

Kao što sam naziv kaže,u potrazi sam za lampicama za bor ali da lampice sviraju! Nekad ih je bilo za nać po china shopovima ali više ih jednostavno nema. One obične imam i to nekoliko pakovanja,od jednobojnih,šarenih.... Lani smo uzeli jedne što sviraju ali to je više bilo mjaukanje mace nego sviranje lampica koje su prestale svirati odmah sutradan. Ako znate gdje ih ima još uzeti molim vas da mi javite!

Broj komentara: 6:

 1. ja znam, u varaždinu... he he
  šalim se.
  Ne znam kaj sve ima u Splitu. Nabrojat ću neke za koje znam da su imali!? A ti vidi koje ti je dostupno, ili ako ne nađeš mogu ti ja tu kupiti pa ti pošaljem.
  Evo popisa: SPAR, Obi, Getro, Metro, Lidl možda, a mislim da je znalo biti i u Konzumu a njega sigurna sam ima u Splitu.
  Sretno u potrazi

  OdgovoriIzbriši
 2. Draga moja, cipelice naglancaj i u potjeru, pa valjda ćeš u tolikom gradu negdje naći, pusa :)

  OdgovoriIzbriši
 3. gg hvala ti puno! Obi ovde nemamo,pogledat cu na druga mjesta

  svjetlana-lani sam zaobišla cili grad za nać svjećice ali bez uspjeha. nasla sam neke kod svercera koje cijuću ko da netko kolje mačku pa takve vise nisu u opciji

  OdgovoriIzbriši
 4. Nekada sam stanovala blizu velikog kineskog tržnog centra u Novom Beogradu, i sećam se šarenila i svirke pred Novu godinu.
  Sada mi je prilično daleko, a još nisu ni počeli sa tim asortimanom, ali daću sve od sebe da odem tamo početkom decembra i potražim ih za tebe. Bićemo u vezi.

  OdgovoriIzbriši
 5. na žalost ne znam gdje ih možeš kupiti, možda u nekom od trgovačkih centara. Hvala na lijepom komentaru, pusa!

  OdgovoriIzbriši
 6. pričekaj još malo dok n edođu štandovi na ulice s prigodnom prodajom na njima ćeš ih sigurno pronaći

  OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment