četvrtak, 18. lipnja 2015.

Diaper bassinet

Hello my friends! I now it's been a while since my last post. I didn't forgot my blog or you. I don't make so much jewellery or decoupage like before, because i don't have a place to  for material and products i made. Well, this spring i was made a diaper bassinet for my friend who become a mom of baby boy.

Pozdrav rijatelji! Znam da je prošlo dosta vremena od moga zadnjeg osta. Nisam zaboravila blog ni vas. Ne radim više nakit ni decoupage kao nekad, zato jer nemam mjesta za držati sav materjal a ni proizvode koje napravim. Ipak napravila sam krevetić od pelena za svoju prijateljicu koja je postala malenog dječaka.

                                    

   

  

                            

                           

                           

                           

Diapers can be used, and inside bassinet there is a little bag like comforter which my mom sew on hand and inside is also diaper. When conforter was removed my friend was found a two bookmark and some baby beauty products. All diapers i was decorate with blue organdy with tiny shimmer on it. Also i was write a instructions for bassinet but more like a song. Hope you like my bassinet just as i am.

  Pelene se mogu koristiti, a unutar krevetića je mala vrećica nalik jorganu koji je ručno sašila moja mama i unutra se također nalaze pelene. kada se jorganić makne, mama je pronašla i dva bookmarka te nešto kozmetike za malenog. Pelene su ukrašene i plavim organdiem koji na sebi ima sitan shimmer. Također, napisala sam i upute za krevetić koje su više kao pjesmica. Nadam se da vam se krevetić sviđa kao i meni.

Broj komentara: 13:

 1. Naravno da mi se sviđa! Znam koliko je ljubavi uloženo u ovaj rad.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, uloženo je puno rada a najviše ljubavi ♥

   Izbriši
 2. I čestitke prijateljici što je postala mama. Uživajte zajedno.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ovo je baš lipo! Sviđa mi se jako!

  OdgovoriIzbriši
 4. kako je ovo lijep poklon:) stvarno je divan. Ovakvi pokloni u kojima se vidi trud i kreativnost su mi najdraži, a divno i da ti se i mama uključila svojim ručnim radom.

  Pronaći prostor za materijal nije lako...nekad mi kuća izgleda jako neuredno....meni zbog toga nekada dođe da odustanem od izrade nakita, ali nekako se još snalazim pa sam jako sretna kada mogu nekome pokloniti nešto što sam sama napravila.

  pozdrav<3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sve znam, zato mog materjala ima svuda, trebala bi jedna soba za sve to držat i u kojoj bi mogla neometano raditi. Drago mi je da i ti kreativno stvaras :)

   Izbriši

thank you for stop by and leave a comment