nedjelja, 12. prosinca 2010.

a ovo je radila moja sestra :))

Zadnji poklonu u nizu (kutijica,slika,staklenka) je rad moje sestre. Prvo ju je obojala vjerovatno vodenim bojama potom ukrasila perlama,svijećom,cvjetom od tkanine,mašnom. Mislila sam kako joj je mama pomagala sa pištoljem za plastiku! Ali nije! Barbara je sama bez ičije pomoći prvi put sama ukrasila staklenku. I ta staklenka je također išla za poklon


U srce smo stavili nekoliko različitih vrsta bombona i zavezali mašnom plavo-mentol boje                                                      Slika je takoder bila upakovana

   
I tako je naš poklon konačno završen! Poslje ovoga slijede moji radovi kojih se nagomilalo :)))

I ja imam jedan rad na platnu! :) Mama od srca zahvaljuje na komentarima za sliku,kaže kako je to decoupage a da je ona samo dodala borove i kućicu.

I dok mi je još na pameti,svaki put da ću napisat pa zaboravim. Moje radove možete vidjeti i na facebooku  na stranici Tina art Stranica će se nadopunjavati svaki put sa novim radovima.

Toliko za sada od mene. Pozdrav iz kišnog Splita.
Do sljedećeg posta ,love Tina                                  

Broj komentara: 8:

 1. Pa, Tina draga, vi ste jedna stvarno jako kreativna obitelj! Talent pršti odasvud tako da su, sigurna sam, geni u pitanju! :))Opet super! Pusa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Baš lijepo, čitava obitelj kreativno nadarena;))) jako lijepi poklon, vjerujem da će ga ona za koju je namijenjen znati cijeniti.
  Pusa!

  OdgovoriIzbriši
 3. Una familia con mucha imaginacion y muy creativa. El trabajo de tu hermana es un encanto.
  Besos y feliz semana

  OdgovoriIzbriši
 4. Vidim da si jako, jako ponosna na Barbaru, drago mi je da se i ona odvažila krenuti u kreativne vode... A uopće se ne čudim, jer i ona i mama imaju pravu učiteljicu!!
  Pozdrav i tebi i mami i Barbari (i bratu:)))

  OdgovoriIzbriši
 5. Super ste ekipa,vrijedna i jako kreativna!!!
  Pusa i veliki pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 6. cijela porodica kreativna:)))....bravo za seku i za mamu:)))...
  M..

  OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment