nedjelja, 16. siječnja 2011.

Anđeli za Ivanu

Prije dosta vremena prijateljica me zamolila da joj sredim jednu kutijicu. Ivanina soba je sva u zemljanim tonovima pa me zamolila da u tim tonovima bude i kutijica a ostatak kutijice da ostavim onako kako je. I ponavljam u sebi: smeđe,oker,narančasto i tako nekoliko puta...

Dođem kući i odmah se bacam na posal al prvo da nađem odgovarajuću salvetu! Sve sta sam gledala nije mi se svidjelo,pa gdje ću joj stablo ili lišće stavit na kutijicu? Kako sam ograničena sa prostorm gdje radim,ispod kreveta na jednoj kutiji sam imala salvetu sa anđelom,i evo ideje za rad! Anđela sam ispočetka mjerila,okretla,tražila pravi naćin da ga postavim kako bi pokrila poklopac kutije. Ok,sad krećem na posal. Zamješala sam smeđu i dosta bjele i dobila krasnu karamel boju. Na anđela sam stavila još malo zlatne boje po krilima, i još sam se malo igrala sa bojama kako bi se anđel stopio sa podlogom. Slikala sam onako ugrubo rad jer je vani već bila noć i pošaljem Ivani sliku rada na jedan forum da vidim sviđa li joj se ili ne!

Kako je Ivana reagirala? Bila je oduševljena,rekla je da nezna kako ja to radim ali da je savršeno. Sad će Ivanini lakovi imat puno ljepšu kutijicu koja joj krasi komodu u spavaćoj sobi.

slika:

Broj komentara: 12:

  1. Jako je lijepa, bravo Tina!!!
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. odlicno ti ide igra bojama,kutija je super ispala,i odlicno si stopila motiv sa podlogom,bravoooo...pusaaaa!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super mi je kutijica kao i tvoj blog.
    Lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  4. Veoma lijepo, hvala na komplimentima, koji me vesele jer dolaze od pravih umjetnica. Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hi!! nice!!
    gracias por tu visita!!
    pasaba a contarte que ya regresé de vacaciones!!
    un abrazo grande
    c@

    OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment