srijeda, 30. studenoga 2011.

Iz radionice djeda mraza: snjegović

Kad jednom počete raditi Božićne predmete tad je teško stati. Imala sam par ovako manjih kutijica sa kojima nisam znala što ću i nekoliko maramamica sa motivima jer salveta ovde nebi stala osim kad bi je rezela po mjeri kutijice ali mi to nije bilo namjera. I onda mi se tako ljepo uklopio ovaj snjegović da nije bilo druge nego ga smjestit na kutijicu. Malo snjega i laka i kutijica je gotova!



           Jel vam se sviđa moj snjegović? Pozadina mi je ispala tamna,ali tako je to kad radite sa tuđim aparatom,ali više se nemoram brinuti oko slika,sad sam sve riješila i nema više posuđivanja ni izgubljenog punjača :)

Do sljedećeg posta
LP;Tina                            

Broj komentara: 7:

  1. Prekrasna je, baš prava snježna. Bravo za novi fotić :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Divna kutijica, prelepa, zavidim ti na umeću, a i na slobodnom vremenu!
    Želim da ti novi fotić služi dobro i godinama i da fotka sve lepše i lepše radove, mada ne znam šta bi bilo lepše od ovoga:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je baš sladak tvoj snjegović. Prava zimska kutijica. Znaš da nekada baš volim raditi s maramicama - motivi su sitniji i puno ljepši a i bolje ih je koristiti za jaja, kugle, male kutijice.

    OdgovoriIzbriši
  4. que bonita te ha quedado jejejeejje la nieve parece de verdad
    besos

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobro si rekla, kad jednom počneš teško je stati izrađivati, ma baš je zato Božić i poseban zbog neiscrpnih ideja za kreacije!

    OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment