srijeda, 22. veljače 2012.

snježni split

Iako je to sad stara vijest,ja tek sada stavljam slike snježnog grada Splita. Snjeg je počeo padat sa 2-3.2. Kako sam ja noćna ptica bila sam budna kad je snjeg padao ko lud u 2h ujutro. Kako to ovde inaće bude,snjeg se odmah otopi kroz par sati i sve računam kako ga ujutro više neće biti. A ujutro nas je svih dočekalo iznenađenje:

                 
                                       
                                       
                                       
                                       

Do Rive nitko nije išao,ploče su užasno klizave tako da smo se držali samo svog kvatra i općine. Bilo je proklizavanja,padanja i sve je prošlo bez lomova. Bilo je i guštanja koje pružaju prave zimske radosti kao što su grudanje i klizanje na okrugloj,tankoj tepsiji koja je bila brža i bolja nego ijedan predmet što su imala ostala djeca u kvartu. Temperature  u Splitu su bile -5,-4 a sve do prije par dana prva jutarnja nije bila viša od -2. Već zadnjih par dana se budimo u plusu,a sad su temperature  došle na 11°C. Snjeg i led su se tek sada otopili. Toliko za sada,uskoro dolaze nove slike Splita iz jedne sunčane subotnje šetnje uz more a sllikama ćemo prizivat toliko željeno proljeće. Do sljedećeg tipkanja
LP;Tina                                    

Broj komentara: 7:

  1. Premda vam je bio totalni kaos u gradu, vjerujem da ste ipak uživali! Ali i to je prošlo, dolazi proljeće, sunce i ljepši dani!

    Krasne fotke draga Tina, pusa!:)

    OdgovoriIzbriši
  2. baš je lijep sniježni split pozzzz

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepo si to ovjekovječila. Sad idemo svi u proljeće

    OdgovoriIzbriši
  4. događaj za pamćenje, u svakom slučaju!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hi Tina, Beautiful snow. We say none of this here in Texas. I remember this growing up though and it brings back many memories.

    Thank you for stopping by and your kind comment. Have a wonderful rest of the week and weekend ahead.
    Hugs, Celestina Marie

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako ove naše ulice djeluju neprepoznatljivo ,koliko smo ga željno iščekivali, a onda nas obilno nagradio. Ipak nadam se da je bilo dosta za ovu godinu snijega i da nam stiže proljeće!

    OdgovoriIzbriši
  7. Snow images are always Lovely! I like it..
    Thanks for visiting me dear, Nice to see your blog :)

    OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment