srijeda, 24. studenoga 2010.

Stylish blogger award!






Stylish blogger award sam preuzela sa bloga od Lady A  koja je svoju blog nagradu dodjelila favoritima na svom blogu! Lady još jednom ti od srca zahvaljujem!

Pravila igre su sljedeća:

1.Zahvaliti osobi od koje je nagrada došla
2. Napisati 7 stavri o sebi
3. Nagraditi 15 kreativnih blogova i obavjestiti ih o nagradi.

1.Tiha,mirna,povučena.... tim riječima piše o meni u mojim školskim knjižicama. Ja sam sve suprotno od toga! Možda vam tako djelujem na prvi tren dok me bolje ne upoznate al poslje ćete se uvjerit da sam velika pričalica a da sam mirna baš i nisam. Mogu preko puno toga preć i puno toga prešutjet al kad mi prekipi onda sam ko tempirana bomba koja polako otkucava tik-tak tik-tak..... :)

2.Rođena sam u znaku bika pa mi često znaju moji doma reć kako sam tvrdoglava. Tu riječ nevolim,ljepše zvuči uporna i ustrajna nego tvrdoglava,na tu riječ mi se diže kosa na glavi... :))

3.Od malena sam se mješala u muške poslove koji su mi bili zanimljiviji nego igre sa barbikama i sličnim igračkama. U nogomet sam se najviše mješala kad bi ga igrali dječaci iz ulice. Tvrdeći da oni ništa neznaju a ja znam i onda da me se riješe puste me da igram sa njima. Onda bi mi dali da pucam a ja bi falila balun i oderala kolino i kući otišla u suzama. A onda bi mi otac rekao:"Jesam ti ljepo rekao da nogomet nije za djevojčice" a ja bi onako nabušena i musava rekla:"Ali tata oni pojma nemajuuuuu"... :D
Tad bi me stavili za suca pa sam imala tražit bilo šta u crveno i žuto kako bi mogla djelit kartone :D

4.Koliko sam živo dite bila govori i čijenica kako me već sa 2 godine skoro prekazio kamion bivše JNA na Visu,dok je mama prala robu nad bunarom a ja se iskrala.Mama je tad nosila brata i imala je rodit svaki tren. Kaže da sam tad dobila dooobreee batine!

5.Od 2000-2010 godine sam imala 6 izložbi. Prve su bile sa fotoklubom Brodosplit,prva je bila Splitu s ljubavlju,Makarskoj u pohode koja je gostovala u Zagrebu. Poslje sam imala 2 izložbe nakita  sa KC Boye u Sarajevu u galeriji Facta i restoranu Capricorno a ove godine u lipnju skupnu izložbu sa forumom Radionica snova. Želja mi je jednog dana imat samostalne izložbe.

6.Volm pogledat ponekad i izbor za Miss. Zašto? Zato što sam prije par godina bila u jednoj modnoj agenciji i bila sam hostesa na  jednom na Splitskom festivalu,u odjeći od jedne osiguravajuće firme,djelila program i pomagala gledateljima da se smjeste,sudjelovala u jednom izboru ljepote i tako.....

7. Najviše se opustim radeći kutijice ili nakit a ponekad i uz tv. Eto to bi bilo sve,više nemam  ništa za pisat,jupiiiiiiiiiiiiiiiii. A nagradu prosljeđujem:

1.Ada&Darcy
2.Painha
3.Cvjetna vila
4.Decor Mamma
5.Izzy
6.Sanja
7.Phoenix
8.Pantagana
9.Eda
10.Jasminka
11.Jasna
12.Branka
13.Kaća
14.Zondra
15.Carolina

Toliko od mene za danas. Uživajte u nagradi i prosljedite je dalje!

Broj komentara: 8:

  1. Čestitke Tina, baš sam se nasmijala tvojim odgovorima! I od srca ti želim da jednog dana imaš samostalnu izložbu, a s obzirom na tvoje fotografije i upornost i ustrajnost (da ne kažem tvrdoglavost :)), sigurna sam da će do toga doći! Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  2. te mereces esta y mil premios mas un abrazo, que tengas un bello dia.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tina, hvala ti puno što si se i mene sjetila.
    Veliki pozdrav iz hladne Slavonije šalje ti Jasna

    OdgovoriIzbriši
  4. ruzice od srca hvala na predivnoj nagradi!!!!!pusa velika!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Bok, hvala za nagradu jer sam pošta na mom blogu sam volio zagrljaja iz Chile

    ojalá la traducción esté correcta
    gracias!!
    ya lo publiqué
    abrazos desde Chile
    c@

    OdgovoriIzbriši
  6. Uvijek me se sjetiš - hvalaaaaa! ;)

    OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment