subota, 4. rujna 2010.

I Love....

Hvala Edi što me pozvala u ovu zanimljivu igru naziva  I love....

Pravila igre su:
-napisati tko vas je pozvao u igru
-napisati 10 stvari koje volim
-da u igru pozovem 10 novih bloggera.

Poziv za sudjelovanje u igri vidjela sam jutros nešto prije 2 ujutro kad sam se konačno dohvatila svog kompjutera i to kad sam ga išla ugasit pa sam "usput"skoknula na blog i onako pospana išla čitat komentare među kojima je bio i Edin poziv u ovu simpatičnu igru. Kako sam se rasanila,u krevetu sam još razmišljala što da napišem o sebi a da stane u 10 kratkih crtica. Ali i danas tokom dana sam nastavila smišljat što,i kako i kada,pa sad kad sam konačno slobodna da krenem.....

1.Volim svoju obitelj,koja mi uvijek daje podšku za moj hobby,volim kad mi kažu svoje mišljenje o mojim radovima,kad jedni drugima dajemo podršku,kad si pokazujemo poštivanje jedni prema drugima,kad si međusobno pomažemo,kad smo kod kuće svi na okupu.

2. Volim svoje pernate ljubimce nimfe i tigricu,njihova javljanja,igre,kad im sama napravim igračku iz kućne radinosti i kad ih vidim kako uživaju igrajući se sa njom.

3. Volim svoj hobby,sve što moje ruke stvore,a još više volim kad to podjelim sa vama na blogu i forumu.
Volim stvarati jer me to smiruje i opušta a ja u tome uživam.

4. Volim ono malo djete što čući u meni,svu tu zaigranost,maštovitost koja ne poznaje granice... Sigurno ste primjetili moje radove sa dječijim motivima,koje jako volim i sa kojima mi je još veći gušt raditi.

5. Volim slatkišeeeee! Odmalena,otkako znam za sebe volim slatko,bilo da su to bomboni,čokolada,što god,samo da je slatko!

6.Volim svoje ruže,koje sam kupila još kao reznice iz jednog rasadnika ruža. Danas su to već mali formirani grmovi ruža koje me svake godine iznenade svojom ljepotom i bogatom cvatnjom. Ruža mi je i najdraži cvijet.

7.Volim Franka Sinatru,Raya Charlsa,volim tu muziku koja se svirala i pjevala davno,slušajući njih u mislima se vratim u to doba kad su još bili plesnjaci,muzika u živo,pa sve one krasne haljine,cipelice,mašne u kosi,rajfovi....

8.Volim svoj blog! Sve šta stvorim,sve šta mi je na pameti volim podjelit sa vama! Još više volim kad dođem na svoj blog i kad pročitam vaše komentare. Tad me uistinu obradujete a ja dobijem još veći poticaj za novi kreativni pothvat.

9.Volim bit uključena u igre kao što je ova, i ovim putem želim zahvaliti Edi što me se sjetila i uključila u ovu igru.

10. Volim sve vas kreativne blogerice,čije blogove pratim,kojima se iskreno divim,na kojima uvjek ima korisnih savjeta i tutorijala i gdje uvjek nađem poneku novu ideju i inspiraciju. Ma volim vas sve!

Uhhhh,mislila sam da će bit lako,al'moš'mislit. Jedva sam ovo napisala. A sad da ne duljim,sastavljam popis sljedećih blogerica koje pozivam da se pridruže ovoj igri!

Villa Loredana

Pantagana

Hobby chic

Zondra art

Moj svijet salvetica i cvijeca

drangulije

Gogin kutak

Las joyitas de la tita

Carolina

Portter Place cottage


ufff,najteži dio posla je gotov,nije bilo lako jer vidim da su već svi domaći blogovi uključeni u igru tako da nije bilo lako. ja sam gotova,a sad je red na vama drage moje ((((:

Broj komentara: 7:

  1. Od tebe je sve uvijek od srca pa tako i ova lista. Lijepo je vidjeti da svi uživamo u malim i jednostavnim stvarima! Pusa! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. E baš mi je drago da smo se sve ovako raspisale, pa ne moraju to uvijek biti radovi i tutorijali... i simpatično mi je kako sve mozgamo što staviti u top 10, haha, a toga ima ohoho...

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna lista, kod mene si se također našla na popisu, ali uglavnom smo sve već odabrane:) Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  4. draga ruzice,hvala ti na pozivu za igricu:))drago mi je saznat o tebi i nesto sto do sad nisan znala,sa tockom 7 si me totalno iznenadila:))kissss!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. nema na čemu kaćo,volila bi da nam se pridružiš u igri! vidiš u prijašnjim igrama kao što su 6 stvari o meni i 7 stvari koje volim opet se nije naslo dovoljno mista za sve. kad bi ponovo išla radit listu što volim tu bi se našlo još puno toga što na prethodne popise nije stalo.

    iznenadila te,ha? aj bas mi je drago!

    pusaaa!

    OdgovoriIzbriši
  6. Thanks!!
    I answer this game in my blog!!
    nice
    c@

    OdgovoriIzbriši

thank you for stop by and leave a comment